tisdag 31 augusti 2010

RBTV, Klaffbron 26/8 & Ny design

Jag medverkar i det senast avsnittet av Random Bastards TV!
Jävligt nyktert som vanligt, kolla på det här under, eller klicka här.
Big ups till Umeå boysen som har sitt shit on låååååkkkk! Givetvis samt till Uddevalla boysen och King Chris, det var en trevlig resa!

Sen skulle jag vilja tacka Chords och DJ Large för en riktigt fet kväll på Malmöfestivalen, samt efterfesten på Klaffbron, där jag fick möjligheten att lägga ett par verser på scen... Bilder följer nedan.

Sist men absolut INTE minst är att det är ny design på Markemusik.se så gå dit nu direkt!!!













tisdag 24 augusti 2010

Bra och dåliga nyheter

ÖVERSVÄMNING I STUDION!






Jepp... Så bull är det. Somtur är klarade sig all elektronik och vi kommer få lokalen rnoverad, vi kommer bara inte kunna vistas där på ett par månader. Så nu står allting hemma hos mig igen.

Oroa er inte, vi både skriver spelar in och arbetar fastän detta!

Nu till det lite positivare:
Vi är i fullt gång med att spela in video till "Klättrar uppåt"och vi sitter och väntar på vädret dag ut och dag in, vi ska nämligen filma i ösregn. Har fått en del material filmat men behöver en del till.. SÅ SNÄLLA BÖRJA REGNA!!!!


Saker är på gång!!!


saaaaa
/marke





fredag 13 augusti 2010

Helgens videoinspelning

I helgen som passerade spelade vi in video till "Chillar som en kung" från Marke Emery. Det var från början planerat att filma video till "klättrar högt" men detta blev senare tvunget att skjutas upp då vi slarvat bort ett objektiv (som senare hittades igen, givetvis).

Hur som helst, det som filmades blev överfett! Tack till alla som var där det var verkligen skitroligt..

Störst tack till min syster och Daniel och Greven som regisserar, filmar och står för allt jag inte kan.. Riktigt fett uppstyrt!

Hoppas vi ses den 21-22aug då vi filmar "Klättrar högt"

Här nedan följer lite bilder.