måndag 21 februari 2011

Bara fyra dagar kvar!



På fredag smäller det!

Om du är under 20 år så måste du har förköpsbiljett.

fredag 18 februari 2011

Det Blå Skåpet Live @ Kägelbanan 26:e Februari



Saxat från Organismen:
"Vi har nu sett till att det är 18-årsgräns på spelningen. Vi vill att så många av er som vill ska kunna komma och ta del av denna afton. Inget mindre än legendariskt duger för oss."

Info & Biljetter hittar ni här: Södra Teatern

torsdag 10 februari 2011

Diamond Supply Co. X DBS (Det Blå Skåpet) - Preview & Preorder


Saxat från runforshelta.com:
Diamond Supply Co. styr upp en collabo med svenska rapfamiljen DBS a.k.a. Det Blå Skåpet vilket innebär de väluppfostrade pojkarna vid namn Organismen, Öris, Toffer, Mächy, Martin Zamora, Sebbe, Bobbo, Marke, Daltone, Queff, samt Göteborgs framtida borgmästare Pst/Q, Roffe Ruff och Hofmästaren. Detta i samband med DBS-spelningen på Kägelbanan i Stockholm den 26 februari där de kommer riva mer innertak än på Henriksberg.

Intresseanmälan/preorder!


Eftersom vi vet att det kommer vara stort tryck på detta släpp både från DBS-fans i Sverige, samt från Diamond Supply Co.-collectors i framför allt Los Angeles och Kalifornien, har ni redan nu möjlighet att lägga er intresseanmälan/preorder hos oss. Skriv ett mail till kalle@shelta.se med vad du vill ha och i vilken storlek, samt ditt telefonnummer SENAST FREDAG 11 FEBRUARI KLOCKAN 12.00, så hör vi av oss till er när de anländer första veckorna i mars.

Denna tvärfeta och limiterade collabo består av en t-shirt, en snapback-kepa samt en grinder, och denna minikollektion kommer släppas exklusivt i Sverige. Teen kommer kosta 399 kr, kepsen 349, och grindern kommer ligga på 49 kr.


tisdag 1 februari 2011

Marke & Bobbo - Tjuck Tjuck Vol. 3 UTE NU!


Saxat från Streetfashion.se:

Tjuck Tjuck vol 3 är den borttappade uppföljaren till vol 1 som släpptes 2008 i 100ex. Denna gången väljer Marke & Bobbo att släppa mixtapet gratis på nätet. Det är det sedvanliga Marke & Bobbo soundet, bara lite uppgraderat. Lite värre, snuskigare, pundigare och äckligare. Detta är så klart blandat med ett mycket ärligt och personligt sound. Så mixtapet har något för alla.

Ladda ner direkt!

Som gäster på mixtapet finner ni bland annat Öris, Martin Zamora, Queff, Grizzly osv. Producenter alltifrån DJ Large till mindre kända Mayate från Stockholm, samt Markes första egna produktion.

Omslaget är gjort av Pst/Q och Christer C har stått för fotograferandet.


Gå till http://streetfashion.se för att ladda ner!